New project: Hver bydel har et hjerte / The Hearts of the City

Throughout 2017 poet and blogger Leeanne Stoddart will travel around Oslo searching for the heart of each borough. She will write blogs, take photos and write poetry from each place she goes to. You can trace the journey on Imploding Fictions’ webpage, here on our blog, or follow @hverbydelharethjerte on Instagram. The blog posts will be in English, whilst the poetry is in Norwegian.

wordcloud

Leeanne Stoddart er på leting etter Oslos mange hjerter. Hun vil gi en poesigave til sin nye hjemby som kan minne beboerne om Oslos vakreste sider.

I løpet av 2017 skal poet og blogger Leeanne Stoddart besøke alle bydelene i Oslo, samt områdene Sentrum og Marka, på leting etter hvert områdes sjel. Hver bydel skal foreviges med lyrikk, et reisebrev/blogg, og fotografier på Instagram. På slutten av året arrangerer vi diktkvelder rundt om i byen, og du kan høre Leeanne framføre det ferdige diktverket om Oslo.

Reisebrev, lyrikk og bilder postes på Imploding Fictions’ hjemmeside fortløpende, samt her på bloggen, så sjekk innom og følg Leeannes reise gjennom Oslo. Følg også @hverbydelharethjerte på Instagram.

photo credit Anthony McFarlaneLeeanne Stoddart. Foto: Anthony McFarlane

More to come soon. Watch this space!

Prosjektet er et samarbeid mellom poet og blogger Leeanne Stoddart og Imploding Fictions, og er støttet av Oslo Kommune.

 

Oslo Kommunes byvåpen logo

 

– Oystein

About Øystein

Born in Oslo, Norway 2nd August 1983. Freelance theatre director. Joint artistic director of the theatre company Imploding Fictions and Oslo International Theatre.
This entry was posted in Hver bydel har et hjerte, Imploding Fictions. Bookmark the permalink.

Warning: Division by zero in /home/asbjornu/ulsberg.no/oystein/blogg/wp-includes/comment-template.php on line 1381

Comments are closed.